In het weekend van 1 en 2 juli hebben we ons 100 jarig jubileum gevierd. En hoe!

 

-Als je denkt aan de KPJ waar denk je dan aan?
Ik vind de KPJ een heel mooie vereniging die iets organiseert voor de jeugd van kleinere dorpen. Het is ook leuk dat je voor een goedkope prijs leuke activiteiten kunt doen. Het is gaaf dat het organiseren van een tentfeest met jong en oud lukt. Ook al lopen de leeftijden erg uiteen, dit brengt de jeugd wel meer samen.

Het is weer een tijdje geleden dus het werd weer eens tijd, een nieuwe special edition van “Op ’t zulderke met” oftewel…‘’ Aan het pyjama ontbijt met:  ex-bestuurslid Vera Roozen’’

-Hoe is het nu met je?
Goed, lekker gegeten: Bruine boterhammen met kaas en ham. Beide tegelijk want nu mag ’t een keer, Net als met Tuldaniakamp. Extra luxe want Rob heeft ze ook nog gesmeerd.

-Vertel eens iets over jezelf.
Ik ben Rachel Rijnen, 41 jaar oud, woon in Esbeek samen met Mark. We zijn gelukkig niet getrouwd en daarvoor hebben we pas feest gevierd. Ik heb 2 kinderen: Daan en Mees. Ik vind het gezellig om bij veel dingen te zijn die georganiseerd worden in Esbeek. Verder sta ik voor de klas in Oosterhout. Daar geef ik Engels op havo/vwo-niveau. Ik speel graag tennis en doe toneelspelen bij in de kékert.